/ 22 Sep

Hier een mooie tent huren

Er bestaan veel verschillende soorten tenten. Niet alleen modellen waarmee je gaat kamperen. Maar er zijn ook tenten te huur of te koop waaronder je goed een feestje kan geven. Denk hierbij aan een stretchtent. Dit model is er in diverse soorten en maten te huren. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om een tent te gaan kopen. Echter is dit meteen weer een groot bedrag dat je moet uitgeven. Een bedrag waarmee je misschien wel andere leuke dingen kan gaan doen. Bij Tend tentenverhuur kan je een mooie tent huren voor een zeer aantrekkelijke prijs. Er zijn modellen van diverse soorten afmetingen. Van een klein model, geschikt voor een klein feestje achter in een tuin. Maar er zijn ook modellen te huur voor hele grote evenementen.

Bekijk hier de verschillende modellen

Een stretchtent huren kan bij Tend tentenverhuur geregeld worden. Vrijwel door heel Nederland is het mogelijk om hier een bestelling te maken voor het huren van een tent. De meeste overkappingen die hier verhuurd worden voldoen aan strenge regels. Wat erg belangrijk is dat deze overkappingen tegen een stootje kunnen. Bovendien mag je er vanuit gaan dat ze waterdicht zijn, dus bij een regenbui valt het feest niet in het water. Alle modellen die hier verhuurd worden voldoen aan de Europese norm. Bovendien worden tenten die verhuurd worden door het VCA-gecertificeerd team opgezet. 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van het huren van een tent, neem dan contact op met Tend tentenverhuur. Zij helpen graag met het organiseren van een evenement en helpen met het maken van de juiste keuzes voor een goede overkapping. 

Copyright © 2024 Alle rechten voorbehouden | Appmeter.nl