/ 10 Oct

Een mooie rh logic bureaustoel aanschaffen

Ooit op een rh logic bureaustoel gezeten? Dan is dit jouw kans. Momenteel zijn deze stoelen te koop bij Mauron. Dit bedrijf heeft een zeer groot assortiment aan tweedehands en refurbished kantoorartikelen. Voordeel hiervan is dat de prijzen aanzienlijk minder zijn dan in een winkel. Echter is het aan de spullen niet te zien dat deze al een eerste leven hebben gehad. De producten die hier worden verkocht worden eerst goed nagekeken en waar nodig gemaakt voordat deze in de verkoop gaan. Vandaag de dag krijgen zij ook regelmatig opdrachten om panden en kantoren leeg te halen.

Lekker zittend werk doen

Voor veel mensen is een goede stoel een must. Urenlang zitten zij dagelijks achter de computer om hun werkzaamheden te verrichten. Vaak op stoelen die eigenlijk niet geschikt zijn om zo lang achter elkaar op te zitten. Daarom zal een rh logic bureaustoel hier zeker op de plaats zijn. Deze stoel heeft verstelbare armleuningen en ook de stoel zelf is helemaal in te stellen zodat iedereen hier goed op kan zitten. Dit model is een zeer stevige stoel en kan tegen een stootje. Mauron heeft veel van deze modellen op voorraad en zijn momenteel afgeprijsd. 

Wanneer er een kantoor opnieuw ingericht moet worden, is het aan te raden om eerst bij Mauron te gaan kijken. Hier zijn heel veel, tweedehands kantoorartikelen te koop. Een mooie kast, een bureau, maar ook opzet schermen en veel meer. Alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Op de stoelen krijg je ook nog eens vijf jaar garantie op de stoffering, mits deze opnieuw gestoffeerd is.  

Copyright © 2024 Alle rechten voorbehouden | Appmeter.nl